Samforma är en intresseorganisation för den idéburna sektorn i Norrbotten och Västerbotten med uppdraget att bidra till att sektorn är en naturlig och kraftfull aktör i samhällsutvecklingen. Vi bedriver kunskapsspridning, påverkansarbete och omvärldsbevakning för att skapa goda förutsättningar för den idéburna sektorn att verka i norra Sverige. I dagsläget samlar vi drygt 30 främst regionala medlemsorganisationer.

Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till ett bättre samhälle som präglas av demokrati, inkludering, mänskliga rättigheter, jämställdhet och hållbar utveckling där medborgarnas inflytande är centralt.

Arbetsuppgifter

Som vikarierande verksamhetsutvecklare arbetar du med att stärka förutsättningarna för den idéburna sektorn i Norrbotten och Västerbotten. Du arbetar som projektledare och ansvarar bland annat för att stödja och samordna den regionala överenskommelsen mellan Region Norrbotten, Länsstyrelsen i Norrbottens län och civilsamhället på regional nivå. Vidare bistår du med sakkunnighet inom området idéburen sektor och utgör ledningsstöd till styrelsens strategiska och operativa arbete. I arbetsuppgifterna ingår även att arbeta med Samformas medlemsutveckling och kommunikation.

Kvalifikationer

Vi värdesätter särskilt följande hos dig som söker tjänsten:

  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område för tjänsten eller motsvarande förvärvad kompetens.
  • Erfarenhet av projekt- eller processledning.
  • Kunskap om och erfarenhet av att arbeta inom den idéburna sektorn.
  • Erfarenhet av arbete med tvärsektoriell samverkan och Agenda 2030 är meriterande.
  • Du är engagerad och verkar självständigt.

Anställning

Tjänsten är ett vikariat på 100 % och sträcker sig till 2022-06-30. Tjänsten kan också utformas som ett konsultuppdrag i annan omfattning enligt överenskommelse. Placeringsort är valfri inom Norrbotten och Västerbotten.

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till kontakt@samforma.se. Vi kommer genomföra urval löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten tillträds enligt överenskommelse. Ansökningstiden har gått ut.

Kontakt

Ylva Löwenborg, 076-852 03 95
Martin Vikgren, 073-056 42 88