Välkommen till seminarium och workshop: Idéburen sektor och investeringarna i norr – med Peter Larsson, regeringens samordnare för samhällsomställning vid större företagsetableringar och företagsexpansioner i Norrbotten och Västerbotten.

Med anledning av de unika investeringarna som nu görs i Norr- och Västerbotten, och de samtal som förs kopplat till medföljande möjligheter och utmaningar, ser Samforma behovet och nödvändigheten att tydligt involvera idéburen sektor i denna samhällsomvandling. Sektorns betydelse för ”livet mellan husen” och den sociala hållbarheten är enorm. Tillsammans behöver vi säkerställa en hållbar och inkluderande miljö för människorna som redan bor här och alla de som kommer att behöva flytta till oss.

Vi för samtal om idéburen sektor och den sociala hållbarheten kopplat till de stora investeringarna. Medverkar gör Peter Larsson, regeringens samordnare för samhällsomställning vid större företagsetableringar och företagsexpansioner i Norrbotten och Västerbotten.

Utöver att lyssna och ställa frågor till Peter Larsson kommer vi att genomföra ett gruppsamtal, klicka här om du vill ta del av frågeställningarna i förväg.

Välkommen!

När: 31/8 kl. 15.00 – 17.00
Var: Digitalt via Zoom
Anmälan:
Görs via denna länk, senast 30/8